18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Üzleti alapon kényszerített prostitúcióra nőket egy salgótarjáni férfi

Police.hu
not image

Kulcsár Péter

2021.május.17 - 17:09

Lezárták a nyomozás vizsgálati szakaszát a rendőrök annak a 28 éves férfinek az ügyében, akit emberkereskedelemmel és kényszermunka bűntettével vettek őrizetbe.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Márk 28 éves salgótarjáni lakos ellen – írta a Police.hu.

A férfi egy nő kiszolgáltatott helyzetét használta ki és 2020. szeptember 17-től anyagi haszonszerzés céljából arra bírta rá, hogy ismeretlen férfiaknak Salgótarjánban és Hatvanban szexuális szolgáltatást nyújtson.

A nyomozás adatai alapján B. Márk a prostitúciós tevékenység bevételét a nőtől elvette, és azt saját maga megélhetésére fordította.

A gyanúsított otthonában megtartott kutatáson a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket, valamint a sértettől elvett bevételből vásárolt értékeket – gépjárművet, televíziót, karórákat, értékpapírokat – foglaltak le.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.