Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Egyelőre nem lehet időpontot foglalni az AstraZeneca oltására

A kevesebb beszállítás miatt ebből az oltóanyagból jelenleg nem lehet kérni, de azok, akik már kaptak egy adagot, természetesen a másodikat is megkapják.

...svg content...Fotó: Moderna, AstraZeneca, Jannsen és Sinopharm koronavírus elleni vakcinák a Nógrád Megyei Kormányhivatal népegészségügyi főosztályának hűtőszekrényében Salgótarjánban 2021. május 25-én. MTI/Komka Péter
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az operatív törzs pár nap szünet után péntek délelőtt ismét sajtótájékoztatót tartott, az ígérteknek megfelelően. Ezen sajtóesemény ideje alatt jelentették be, hogy már az indiai mutáns is megjelent az országban, ami még inkább arra sarkalhatja az embereket, hogy felvegyék az oltásukat.

Ugyanakkor még mindig 500 ezer olyan regisztráltról tudni, akik egyelőre nem vették fel az oltásukat. Őket SMS-ben kérik arra, hogy tegyék ezt meg, éljenek a lehetőséggel. Az időpontfoglalóban most három különböző vakcinára lehet időpontot kérni: Pfizer, Sinopharm és Szputnyik. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Fontos megjegyezni, hogy a Szputnyikból nincs sok, míg egyes budapesti oltópontokon a Janssen és a Moderna vakcináját is el lehet fogadni. Az AstraZenecát oltását már nem lehet foglalni, abból az oltóanyagból egyelőre nem lehet foglalni.

A szállítási zavarok miatt a második körös oltásokra kell tartalékolniuk a szakembereknek, hogy mindenki hozzájuthasson a második adagjához.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.