Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

További Hírek

A klinikai vizsgálatok eredményeiből derült ki, hogy a Pfizer RSV vírus (Respiratorikus Szinciciális Vírus) elleni, 60 év felettiek számára kifejlesztett vakcinája 18 hónap eltelte után kevésbé hatékony.

Emiatt felfüggeszthetik a politikus mentelmi jogát, és megvizsgálhatják a Pfizer vezérigazgatójával váltott sms-üzeneteit.

A gyógyszeripari óriás hétfőn jelentette be, hogy 43 milliárd dollárért felvásárolja a Seagen biotechnológiai vállalatot, mely egy rák elleni gyógyszer fejlesztésén dolgozik.

Az amerikai gyógyszergyártó bejelentette, készen áll arra, hogy az Egyesült Államokban és Európában is piacra dobja új oltóanyagát, melyet kifejezetten az idősebb korosztály, illetve a terhes nők számára fejlesztettek ki.

A várakozások szerint az idei bevétel már jóval mérsékeltebb lesz, mint a 2022-es.

Amerikai szövetségi egészségügyi szakemberek szerint „nagyon valószínűtlen" a stroke kockázatának növekedése az oltást követően.

Az EU vezető egészségügyi tisztviselői nagyobb átláthatóságot követelnek arra vonatkozóan, hogy mit is tartalmaztak azok a szerződések, amelyeket Ursula von der Leyen kötött a Pfizerrel. 

Ursula von der Leyen sms-ei akár nagyon sokba is kerülhetnek, amiket a Pfizer igazgatójával váltott egy vakcinabeszerzés kapcsán.

Még mindig több mint 30-an vannak lélegeztetőgépen azon fertőzöttek közül, akiknek súlyos az állapotuk.

Rövidesen pedig meg is kezdhetik az oltásokat az új vakcina segítségével, ami egy továbbfejlesztett verzió.