Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

A világ egyik legjobb csatára közölte, távozni akar: elindul a dominó?

A legfrissebb jelentések szerint Harry Kane ismét közölte a Tottenham vezetőivel, hogy távozni akar, miközben a riválisok lesben állnak.

Fotó: Twitter/Tottenham Hotspur
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Régóta téma, hogy Kane, a Premier League és a világ egyik legjobb csatára távozás előtt állhat, mivel a Tottenham továbbra sem tudta megnyerni a bajnokságot, és a Bajnokok Ligájában sem értek fel a csúcsúra.

A tapasztalt csatár 27 éves, így már nem várhat túl sokat, most lehet ereje teljében, és Angliában szinte az összes nagy őt akarja. A Sky Sports számolt be arról, hogy Kane megint közölte a klubjával a távozási szándékát, miközben a Manchester City, a Manchester United és a Chelsea lesben áll. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Kane ezen a nyáron már valóban elhagyná a csapatát, és a Spurs emiatt középcsatárt keres, ami az első jele annak, hogy ezúttal hajlandóak megfontolni a legjobbjuk eladását. A fentebb említett csapatok már felvették a kapcsolatot Kane menedzsmentjével, hogy szeretnék leigazolni.

Kane Angliát részesíti előnyben, tehát nem tervez más ligában játszani, illetve szeretné, ha a jövője még a nyári Európa-bajnokság előtt tisztázódna, de addig már nagyon kevés idő maradt. Úgy tudni, hogy az angol csatárt tavaly nyáron Jose Mourinho érkezésével tudták meggyőzni, de a portugált hamar kirúgták.

Ha Raúl veszi át Zidane helyét, teljesen átalakíthatja a Real Madridot: érdekes részletek

A Spurs azt remélte, hogy Mourinho alatt sikeresek lesznek, és decemberben még vezették is a bajnokságot. Kane sérülése sem segített, és már a BL-indulásra sincs esélyük. A csapat szóvivője a Sky Sports kérdésére annyit mondott, hogy most csak a szezon befejezésére koncentrálnak, hogy azt a lehető legjobb helyen tegyék meg. „Csak erre összpontosítunk.”

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.