Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Várandós nőre támadt egy férfi Londonban

Őrizetbe vettek egy férfit egy várandós zsidó nő ellen elkövetett testi sértés gyanújával Londonban, a rendőrség nyomozást indított.

Fotó: Ashton Mullins/Unsplash
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Egy ötvenes éveiben járó férfit tartóztattak le, miután egy várandós nőt támadás ért Londonban. Az elkövető egy párnahuzatot húzott a kismama fejére, mielőtt többször megütötte a hasán. 

A férfit súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt tartóztatták le a Scotland Yard tájékoztatása szerint – írja a The Guardian. A 20 éves, 28 hetes várandós áldozatot a múlt csütörtöki támadást követően kisebb sérülésekkel kórházba szállították.  Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A rendőrség vizsgálatot indított az indíték felderítésére, és közölték, a nyomozás jelenlegi fázisában nem találtak arra bizonyítékot, hogy a csütörtöki incidens bármely más támadással összefüggésben állna. 

A köztéri kamerák rögzítették, ahogy egy sötét, kapucnis kabátot, sötét nadrágot és fehér edzőcipőt viselő férfi hátulról megközelíti az áldozatot London ortodox zsidó negyedében, Stamford Hillben. A támadó egy bevásárlókocsit tolt, amit néhány méterre maga mögött hagyott majd egy párnahuzatot húzott a nő fejére és ütni kezdte őt. Végül futva elhagyta a tett helyszínét.

A rendőrség nem sokkal az eset után bejelentette, hogy nyomoznak az ügyben. Egy parlamenti képviselő gyűlölet szította támadásnak nevezte a várandós zsidó nő bántalmazását, a médiának nyilatkozó rabbi erőszakos és brutális esetként írta le a történteket. Hozzátette, hogy az áldozatot mélyen traumatizálta a támadás.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.