Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Egy rendőrt gyanúsítanak egy londoni nő elrablásával és meggyilkolásával

not image

Kornis Vivien

2021. március 12. - 12:41

Emberi maradványokra találtak Kent erdős területén a Sarah Everard eltűnése után nyomozó csapatok, nyilatkozta Cressida Dick, London rendőrfőkapitánya.

A 33 Sarah Everard március 3-án tűnt el Londonban egy barátjától hazafelé menet. Egy bejárati ajtó csengőjének kamerafelvételén utoljára este fél 10-kor látható – derül ki a BBC összefoglalójából. A hatóságoknak azóta nem sikerült megállapítani a fiatal nő tartózkodási helyét, barátaival vagy családjával nem vette fel a kapcsolatot.

Soron kívül Jövő hét elején szüntethetik meg a szivárgást az Északi Áramlat-1 vezetéken

Cressida Dick, London rendőrfőkapitánya sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a keresőcsapatok emberi maradványokat fedeztek fel Kent megye erdős területén, de egyelőre nem tudták megállapítani az Ashford közelében talált test személyazonosságát.

Korábban letartóztattak egy meg nem nevezett kenti rendőrtisztet, akit Everard elrablásával és meggyilkolásával gyanúsítanak, valamint egy másik ügyben szeméremsértéssel vádolják. Kedden egy harmincas éveiben járó kenti nőt szintén őrizetbe vettek, mivel felmerült a gyanú, hogy a bűnsegédként részt vett Everard elrablásában és meggyilkolásában. 

Sarah eltűnése ilyen borzasztó körülmények között minden család legrosszabb rémálma. Szeretném, ha minden londoni tudná, hogy hihetetlenül ritka, hogy egy nőt a városunk utcáiról raboljanak el, de teljesen megértem, hogy ennek ellenére a londoni nők és a szélesebb nyilvánosság számára félelmetes az ügy és aggodalomra ad okot

– mondta el a rendőrfőkapitány.

A londoni rendőrség az ügyet a tiszt érintettsége miatt átadta egy független felügyelő szervnek és a főkapitány elmondta, a hatóság minden munkatársát megrázta, hogy egy rendőrt gyanúsítanak Sarah Everard elrablásával és meggyilkolásával.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.