Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Egy újabb Pfizer-szállítmány érkezett meg Magyarországra, este pedig jön a Szputnyik

Müller Cecília országos tisztifőorvos megerősítette, hogy kedden egy újabb fontos vakcinaszállítmány érkezett a Pfizertől Brüsszelen keresztül.

Fotó: Nyíregyháza, 2021. március 21. Kiveszik a hűtőszekrényből a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinákat az oltás napján a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. március 21-én. MTI/Balázs Attila
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Magyarországon jelenleg összesen öt vakcinával oltanak, de ez hamarosan akár nyolc is lehet, miközben nemrég további két oltóanyagot hagyott jóvá a magyar hatóság, ami egy igazán jó hír lehet az oltakozók számára.

Mindeközben jönnek az újabb szállítmányok, de Brüsszelen keresztül még mindig nincs elegendő vakcina. A hivatalos tájékoztatás szerint kedden összesen 167 310 Pfizer-adag érkezett az országba, amiket rögtön a kórházi oltópontokra szállítanak. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Koronavírus-intenzívvé alakíthatják a műtőket Pécsen

Az esti órákban pedig egy következő orosz szállítmányt várnak, ami 180 ezer Szputnyik V-vakcina lesz. Ezek már a második adagos vakcinák lesznek, amivel a második oltásokat fogják beadni azoknak, akik korábban megkapták az első adagjukat.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.