Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,961 $

Komoly drogüzletet fülelt le a Nemzeti Nyomozó Iroda

Őrizetbe vettek egy 29 éves bükönyi férfit és három társát, akiket kábítószer-kereskedelemmel és drog birtoklásával gyanúsítottak meg.

Fotó: Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály VI. Bűnüldözési Osztálya akciót szervezett a 29 éves T. László elfogására. Ugyanis felmerült a gyanú, hogy a bökönyi férfi droggal kereskedik – írta a Police.hu.

A rajtaütésre 2021. március 6-án került sor, amikor a férfi társaival együtt Miskolcra utazott. Egy X6-os BMW-vel közlekedtek, amikor a rendőrök megállították őket. Az autóban öten utaztak. T. Lászlón kívül három férfi és egy nő. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

A gépkocsi, valamint utasainak átvizsgálása során marihuánást cigaretta, fehér porral teli pakettek kerültek elő, valamint további kábítószergyanús anyagok, melyek egy része kokain volt.

A nyomozók kutatást tartottak a bökönyi férfi lakó- és tartózkodási címén is, ahol további bizonyítékokat foglaltak le, alátámasztva ezzel a férfi drogüzleteit.

A 29 éves T. Lászlót kábítószer-kereskedelemmel, valamint kábítószer birtoklásával gyanúsították meg, míg a 28 éves K. Tamást, a 24 éves miskolci G. Zalánt és a 29 éves hajdúszoboszlói T. Lajost kábítószer birtoklása miatt vonták eljárás alá.

Az autó női utasát az ügyben tanúként hallgatták ki.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.