Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

47 ezer forinttal tartozik Magyar Péter a Fidesznek

Kiderült, hogy pontosan mekkora összeggel tartozik Magyar Péter a Fidesznek, amit továbbra sem rendezett.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter nemrég ismét odaszólt Gulyás Gergelynek, aki anno beajánlotta a Fideszhez. Ő tette lehetővé azt, hogy Magyar csatlakozzon a párthoz, amiből azóta elmondása szerint kiábrándult, és súlyos kritikákat fogalmaz meg róla, megállás nélkül támadja, többek között Orbán Viktor miniszterelnököt is.

Gulyás tisztázta, kizárt, hogy Magyar Péterrel együtt üljenek egy frakcióban az Európai Parlamentben. Ha szükséges, kilépnek onnan, mert nem hajlandóak ott ülni a Tisza Párttal, akik más normákat képviselnek. A Fidesz továbbra is háborúpártinak tartja Magyart, ami már rögtön éles különbség, bár Varga Judit volt férje ezt erősen tagadja, nem tartja magukat háborúpártinak. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Szintén visszatérő téma Magyar Péter be nem fizetett tagdíja, amit Orbán Viktor szerint Magyar soha nem fizetett be. Gulyás Gergelyt azzal ugrasztja a miniszterelnök, hogy az a miniszternek kellene rendeznie a számlát, mert ő volt az ajánló. Összesen 47 ezer forintról van szó, amit Magya Péter még mindig nem fizetett be.

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.