Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,55 Ft
Euró
391,49 Ft
Font
458,12 Ft
Bitcoin
59,403 $

2002 óta ennyi iszlamista támadás történt Európában: rengeteg a halott

18 év alatt rengeteg ártatlan áldozatot követeltek ezek a terrortámadások, csak Európában. Globális szinten ez a szám sokkal nagyobb lehet.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

18 év alatt rengeteg ártatlan áldozatot követeltek ezek a terrortámadások, csak Európában. Globális szinten ez a szám sokkal nagyobb lehet.

A terror és a terrortámadás két nagyon elterjedt szó lett a Földön. Két szó, mely mögött számos halálos áldozat áll, akik ártatlanul haltak meg. A legtöbb alkalommal az áldozatoknak esélyük sem volt, fegyvertelenül álltak szemben a terroristákkal. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Az iszlamisták állandó fenyegetettséget jelentenek, és az elmúlt közel 20 évben több alkalommal is lecsaptak Európában. Legutóbb Bécsben, ahol eddig legkevesebb négy polgári áldozatról tudni, de még mindig vannak, akik életveszélyes állapotban feküdnek a kórházakban.

A bécsi terrorista szomszédja egyszer a rendőrséget is ráhívta: Szlovákiából lehetett a fegyvere

A Der Standard jelentése szerint 2002 18 iszlamista támadás történt a kontinensen. Ezen terrortámadások során összesen 837 halálesetet rögzítettek, köztük nőkkel és gyerekekkel. Néhol öngyilkos merénylők hívták fel magukra és a szervezetükre a figyelmet.