Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

További Hírek

A hivatalos tájékoztatón elhangzottak szerint nem terrorcselekmény történt Budapesten, amiben egy rendőr életét vesztette.

Orosz jelentések szerint az ügynökök merényletre, terrorcselekményekre készültek Herszon megyében.

Karl Nehammer osztrák kancellár „állami terrorcselekménynek” tartja az Ukrajna polgári infrastruktúrája elleni csapásokat, de az oroszok azt állítják, hogy csak olyan katonai célpontokat és olyan energetikai létesítményeket céloznak, amelyek többek között a hadiipart és a civilek ellen használt fegyverutánpótlást biztosítják.

A TEK egy újabb sikeres akciót hajtott végre, ezúttal egy TOP-50-es körözött bűnöző ellen, akit terrorcselekmények miatt kerestek.

Nem nagyon ismernek kíméletet a terrorszervezet tagjai, amelyek az elmúlt idők során folyamatos támadásokkal sújtják a lakosságot.

Nem ismernek kegyelmet a Száhel-öv terroristái, amely egy újabb kegyetlen mészárlásban megnyilvánult.

Az elmúlt hetek során valamennyivel csendesebb volt a világ legerőszakosabb régiója, azonban ismét lecsaptak a helyi iszlamista terrorszervezetek.

Kilenc embert tartóztattak le Eindhovenben, miután sikeresen a tudomására jutott a holland titkosszolgálatoknak egy készülő terrorcselekmény.

A férfi megfenyegetett egy kormányablakban dolgozó ügyintézőt, mert nem kapta vissza a többszöri szabálysértések után a jogosítványát.

Az elmúlt idők során rendkívül felerősödtek a vakcinaellenes indulatok Lengyelországban, mely számos incidens formájában megnyilvánultak.