Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

200 millió eurós ajánlat érkezett Lamine Yamalért, Laporta elutasította

A Barca elnöke egyértelművé tette: Lamine Yamal nem eladó.

Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Joan Laporta a Barca One ‘The Podcast of President Joan Laporta’ című műsorában erősítette meg nyilvánosan, hogy a Barcelona visszautasított egy 200 millió eurós ajánlatot, melyet az ifjú játékosért tettek. A Barca elnöke a műsorban egyértelművé tette:

„Kaptunk ajánlatokat olyan játékosokért, mint Lamine Yamal 200 millió euróért, és mi visszautasítottuk. Hiszünk a fiatalemberben, a sportban rejlő lehetőségeiben, és nem vagyunk rászorulók, épp ellenkezőleg. A gazdasági fellendülés folyamatában vagyunk, és látjuk a fényt az alagút végén.” Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Az is kiderült, hogy az ajánlat a Paris Saint-Germaintől érkezett, de Laporta nem kívánta részletezni. Laporta aztán a Mundo Deportivónak adott múlt csütörtöki interjújában elhangzottakat megismételve hangsúlyozta, hogy a klubnak nem áll szándékában eladni a legjobb játékosait.

Az elnök hangsúlyozta, „csak olyan játékosokat hozunk, akikre szükségünk van, hogy megerősítsünk bizonyos pozíciókat, mivel célunk, hogy olyan játékosokat mozdítsunk elő, akik már a Barça Atlèticban fejlődtek. (…) Ez a Barça-modell, a futball megértésének és játékának sajátos megközelítése. Nem fogunk ettől eltérni. Csak bevált játékosokat fogunk szerződtetni, de nem mindig könnyű ezt jól csinálni. Alaposan felmértük a legtöbb posztot az akadémiáról érkező játékosokat illetően, akiket az első csapat megerősítésére fogunk előléptetni.”