Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

18 éves fiút vitt halálba egy jogosítvány nélkül száguldozó férfi Szekszárdnál

Három autó karambolozott az M9-esen.

Szekszárd, 2023. november 8. Összeroncsolódott személyautók az M9-es autóúton Szekszárd közelében 2023. november 8-án. Az út 3-as és 4-es kilométere között három autó összeütközött, a balesetben ketten meghaltak. MTI/Donka Ferenc
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Ketten életüket vesztették, többen pedig megsérültek abban a szerda esti balesetben, amely Szekszárd közelében, az M9-esen következett be. Mint kiderült, a vétkes sofőr nem ülhetett volna a kormány mögé.

A száguldozva, szabálytalanul előző Audi 48 éves sofőrje akkora sebességgel csapódott bele egy másik járműbe, hogy sem neki, sem pedig a mellette ülő 18 éves utasának nem volt esélye a túlélésre. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A Tények riportjából kiderült, hogy a balesetben egy harmadik jármű is érintett volt, a karambolt okozó autóvezetőnek pedig soha nem volt jogosítványa, ennek ellenére már többször is eltiltották a rendőrök a vezetéstől.

A frontális ütközés során az Audi nekicsapódott a mellett lévő furgonnak is. A vétlen járművekben használták a biztonsági öveket, azonban sem a két áldozat, sem harmadik utasuk nem volt bekötve.

A balesetet túlélő utast súlyos koponya- és mellkasi sérülésekkel szállították kórházba, a másik járműben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.