Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Hétfőn születhet döntés Robert Fico átszállításáról egy másik kórházba

Egyelőre nem tartják sürgősnek az átszállítását.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Martin Divisek
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Napunk beszámolója szerint csütörtök délután Miriam Lapuníková, a besztercebányai megyei kórház igazgatója elmondta, csütörtökön várhatóan már nem fognak újabb műtétet végrehajtani a miniszterelnökön.

Hozzátette, hétfőn fognak tartani egy szakértői konzíliumot, melynek során döntés születhet az esetleges átszállításáról, megjegyezve, hogy Robert Fico véleményét is figyelembe veszik az átszállításról való döntéskor. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Lapuniková elmondta, érthető, hogy közel szeretne lenni az otthonához és a szeretteihez. Július Hodosy orvos arról beszélt, téves elképzelés, hogy ha egy áldozat testéből eltávolítják a töltényt, akkor azzal meg van oldva a probléma.

Rámutatott, ilyen esetekben az a mérvadó, mit talált el a golyó, illetve miben és milyen kárt okozott. A „töltény jelenléte önmagában nem sok befolyással bír a beteg állapotára”.

A szlovák rendőrség a sajtótájékoztatón közölte, nem ad tájékoztatást Robert Fico miniszterelnökkel kapcsolatban. A rendőr-főkapitányság arra a kérte a sajtót, a Főügyészséghez forduljanak a kérdéseikkel.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.