Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

A zöld-fehérek szurkolói átvállalnák Lisztes Krisztián büntetését

A Ferencváros középpályása állítólag jelentős pénzbírságot kapott, ám egy közösségi médiás bejegyzés alapján úgy tűnik, elkerülheti ezt.

Fotó: A ferencvárosi Lisztes Krisztián ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. május 6-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága pénzbüntetés megfizetésére kötelezte Lisztes Krisztiánt, miután pirotechnikai eszközzel, egy görögtűzzel ünnepelte május 1-jén az Újpest elleni bajnoki sikert.

A Ferencváros középpályása – bár az összeget a szövetség hivatalosan nem közölte – állítólag 300 ezer forintos „bírságot” kapott, ám egy közösségi médiás bejegyzés alapján úgy tűnik, elkerülheti ezt – írta az Index. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„Krisztián az elmúlt időszakban 6 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett, csupán 200 perc alatt. Harciasságával, csupa szív szenvedélyes játékával már most, fiatal kora ellenére bebizonyította, hogy továbbviszi édesapja örökségét, ott dobog benne a FRADI SZÍV, és átérzi, mit jelent zöld-fehér mezben a Ferencvárosért pályára lépni!”

– fogalmaz a Ferencváros B-Közép hivatalos Facebook oldala.

Azt is kiemelték, miszerint felháborítónak tartják, hogy egy fiatal magyar tehetséget ilyen módon vegzál az MLSZ, ezért átvállalják a büntetés teljes összegének megfizetését, ezzel is támogatásukról biztosítva a 18 esztendős futballistát.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.