Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,21 Ft
Euró
395,03 Ft
Font
466,91 Ft
Bitcoin
60,275 $

Vitézy Dávid a budapestiekhez szólt: „Adjanak egy esélyt”

Vitézy Dávid nem szeretne többet annál, minthogy adnak neki egy esélyt Budapest vezetésére, amit sokszorosan képes meghálálni.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Vitézy Dávid is a kampány hajrájában jár, de arra nem számított, hogy büntetőfeljelentést kell tennie Karácsony Gergely ellen. Márpedig kénytelen volt megtenni a plakátrongálás miatt, amit maga Budapest főpolgármestere követett el, és ez olyasvalami, amivel átlépett egy határ Karácsony.

Ez talán már csak egyike azon utolsó próbálkozásoknak, amik nála sem lehettek tervben, de Szentkirályi Alexandra visszalépése mindent átírt. Karácsony hangnemet váltott, keményen üzeneteket fogalmaz meg, de közben esélyt is kár. Most ugyanezt tette Vitézy Dávid is, aki rengeteg újdonságot ígér. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

„Itt az ideje a változásnak, és a változást úgy tudjuk Budapesten elérni, ha főpolgármestert váltunk!” – kezdte a legújabb bejegyzését Vitézy Dávid a Facebook oldalán, aki nagyon szeretne egy esélyt Budapesttől, a fővárosban élőktől, mert ígéri, jobbá, könnyebbé, élhetőbbé teszi az életüket, és ez csak a kezdet.

Szeretne egy esélyt

Egy esélyt szeretne a részletes és hosszú programjának, amit kivételek nélkül teljesíteni akar, és készen áll arra, hogy már rövid időn belül többet tegyen Budapestért, mint Karácsony Gergely összesen öt év alatt. Ez olyasvalami, ami nála küldetéstudat, és szakemberként még inkább érintett a kérdésekben.

„Arra kérem a budapestieket, hogy adjanak egy esélyt, adjanak bizalmat nekem, hogy megmutathassam, milyen eredményeket tudunk elérni, ha Budapestnek nem a két, nagy pártpolitikai oldalról jövő, hanem szakmai vezetése van – erről tartottam a kampány utolsó sajtótájékoztatóját egy szimbolikus helyszínen, a Városháza melletti Kamermayer téren.”

A küldetés nem egyszerű, amit Vitézy soha nem is állított, viszont nem tartja lehetetlennek sem, kész az együttműködésre, a szakemberekkel való munkára, mert csak Budapest lebeg a szemei előtt. „Tudtuk, hogy a feladat, amire vállalkozunk ‒ hogy pusztán egy szakmai, a városról szóló ajánlattal és programmal haladjuk meg a pártpolitikai csatározásokat ‒ a lehetetlennel határos. Mindkét oldal sok évtizede azt állítja, hogy rajtuk kívül nincs alternatíva, és nekünk azt kellett megmutatni, hogy mégis van. Egy nagy lépést már megtettünk, a következőt holnap kell megtennünk közösen a budapestiekkel.”