Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Visszaadta az elhagyott pénztárcát, de előtte kivett belőle 100 ezer forintot

Az enyves kezű tolvaj becsületes megtalálóként juttatta vissza bukszáját egy nőnek, aki azt egy karácsonyi bevásárlás során veszítette el.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Még 2020 karácsonya előtt hagyta el pénztárcáját egy nő az egyik győri bevásárlóközpontban – írta a Kisalföld hírportál.

Úgy tűnt, szerencséje lett, ugyanis jóindulatú ismeretlenek megtalálták és leadták az elveszettnek hitt pénztárcát az eladóknál, később viszont kiderült, korai volt az öröm, mivel százezer forinttal kevesebb bankó maradt a bukszában. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A nő vásárlás közben felejtette egy polcon a tárcáját, amikor pedig erre rájött, gyorsan visszaszaladt érte a boltba, ahol az egyik eladó visszaadta neki azzal, hogy egy becsületes pár találta meg.

Ennek a tulajdonosa nagyon megörült, ám később észrevette, hogy jelentős összeg hiányzik a bukszából, és ami benne maradt, csupán azért történt, mert egy rejtett rekeszben volt elhelyezve.

A nő értesítette a rendőrséget az ügy kapcsán, akik visszanézték a bolt biztonsági kamerájának felvételeit, melyeken tisztán látszott a tárcát megtaláló páros.

A hatóságok a médiában tettek közzé felhívást, és a beérkező telefonhívások alapján azonosították a lehetséges elkövetőket. A férfit elfogták, ő el is ismerte a lopást, azt viszont tagadta, hogy párja is tudott volna arról, hogy eltulajdonította a pénzt a bukszából.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.