Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Edzőjének egy kérése van, hagyják csendben készülni Milák Kristófot

Mint mondta, ezzel segíthet mindenki a legtöbbet a sportolónak.

Fotó: MTI/Derencsényi István
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról korábban már több cikkünkben beszámoltunk, Milkák Kristóf újrakezdte az edzéseket, és egy külföldi edzőtábort is bevállalt a párizsi olimpiára való felkészülés érdekében. Tenerifére pedig társaival, így Kapás Boglárkával, Márton Richárddal, Zombori Gáborral és Telegdy Ádámmal utazott el.

Azt az úszó visszatérése óta tudni, mivel a körülötte lévők többször is elmondták, hogy ő a legjobban akkor dolgozik, ha nincs semmiféle zavaró tényező, s csak az edzésekre figyelhet. Egyébként Budapesten is mindig akkorra időzítette az uszodai edzéseket, amikor senki más nem volt rajta kívül a medencében. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ugyanis ezzel szerette volna elérni, hogy maradjon körülötte a csend és a nyugalom. Ezen persze nem csodálkozhatunk, hiszen úgy nehéz koncentrálni, ha folyamatos az érdeklődés, s az ember mindig reflektorfényben van, mindazonáltal a sportrajongók és az újságírók kíváncsisága is érthető az elmúlt hónapok bizonytalanságai után.

De annak kapcsán, hogy halad a munka, Virth Balázs, az olimpiai bajnok edzője nyilatkozott nemrég a Nemzeti Sportnak. „Öt hét telt el azóta, hogy a dohai világbajnokságról hazatérve találkoztam Kristóffal. Ő elmondta, hogy csendben, nyugodtan szeretne edzeni, és én ezt a kívánságát tiszteletben tartom” – fogalmazott a lapnak.

Ezt követően Virth Balázs hozzátette még azt is: „Éppen ezért kérem mindenkitől, hogy tartsa tiszteletben Kristóf kérését. Úgy érzem, mindenki, aki szeretné őt újra versenyezni látni, azzal tehet a legtöbbet, ha a találgatások helyett tényleg hagyja őt csendben készülni”. Így hát nem tehetünk mást, mint várni, idővel talán többet tudunk majd.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.