Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Milák egy külföldi edzőtábort is bevállalhatott az olimpiára való felkészülés érdekében

Emellett az a hír járja, hogy Virth Balázs marad az úszó edzője, az ő irányításával készül a párizsi olimpiára.

...svg content...Fotó: MTI/Derencsényi István
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy azt már korábban megírtuk, a szárazföldi edzések után az uszodai vizes edzéseket is újrakezdte Milák Kristóf a Budapesti Honvédban, de általában olyan időpontokban gyakorol, amikor senki sincs a medencében. Ám valamivel később már arról érkeztek hírek, hogy az olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnok úszó visszatért a válogatott sportolók centrumába, a Duna Arénába.

Mindezt Szabó Álmos, a paralimpiai úszóválogatott vezetőedzője – aki Milák Kristóf edzőinek dohai távolléte alatt a versenyző kérésére segítette az edzésmunkáját – is megerősítette korábban. Hozzátette, „nem az ő tiszte elmondani, hogy a Milák Kristóf hogy áll most”, a felkészülését és az ehhez igazított edzésprogramot minden bizonnyal az edzőivel fogják összeállítani. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„Ugyanakkor, amit az elmúlt egy hétben láttam, azért az nagyon meggyőző volt” – jelentette ki. Nemrégiben pedig újabb – fontos – fejlemény történt Milák Kristóf ügyében. A világklasszis úszó szerdán megbeszélést folytatott Virth Balázzsal, akinek az irányításával 2022-ben a saját világcsúcsát megjavítva szerzett aranyérmet 200 méteres pillangóúszásban a budapesti világbajnokságon.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a megbeszélés eredménye az lett, hogy Virth marad Milák edzője, az ő irányításával készül az úszó a párizsi olimpiára. A lap megjegyzi, Milák kapcsán meglehetősen szegényesek az információk, mert továbbra sem akar nyilatkozni, ha azonban ő maga mondana valamit, azzal jelentősen csillapíthatná az érdeklődést.

A Telex pedig azt írja, hogy a 23 éves olimpikon már egy külföldi edzőtábort is „bevállalt” az olimpiára való felkészülés érdekében. A lap egyik forrása szerint Milák ott lesz a márciusi spanyolországi edzőtáborban, illetve az áprilisi országos bajnokságon, mivel nagyon komolyan gondolja a visszatérést. Az, hogy a belgrádi Eb-n megmutatja-e magát június közepén, még talány – tette hozzá.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.