Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Videón Cristiano Ronaldo újabb gólja Szaúd-Arábiából

Élete egyik legjobb formáját nyújtja Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában, ahol egyre több világsztár játszik.

Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Voltak bizonyos pletykák, hogy Cristiano Ronaldo hamarosan visszavonulhat, de a portugál csillag ezeken a híreken csak mosolyog. Egyértelművé tette, esze ágában sincs befejezni a futballt, még csak a közelében sem jár ennek.

Nincs oka rá, mert noha lassan 40 éves lesz, még mindig rendkívül fitt, gólerős és imádja a játékot. Az Al Nassr igazi vezére, és nem levezetni ment a szaúdi bajnokságba, hanem megint csak történelmet írna. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Újabb rekordok kerültek a neve mellé, és a péntek esti meccsnap is érdekesen alakult. Az Al Nassr drámai módon nyerte meg a mérkőzést, és az eddig megszokottakhoz hasonlóan Ronaldo főszerepet játszott ebben.

Az aranylabdás rekorder mindig vállalja a felelősséget és jól bírja a nyomást. Szüksége is volt erre, mert a lefújás előtti pillanatokban rúghatott büntetőt, és most sem hibázott, így 2-1-re nyert a csapat.

Időközben az összefoglaló videó s megérkezett, benne Ronaldo góljával, aki már 10 gólt szerzett a szaúdi bajnokságban. Emellett 5 gólpassza van, és mindezt 7 mérkőzés alatt tudta felmutatni, ami megint csak erős statisztika.