Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Mérhetetlenül vonzó fotók láttak napvilágot Vasvári Vivienről

Nehéz szavakat találni Vasvári Vivien fotóira, amik egyenesen szenzációsak, a háromgyermekes édesanya nem gyenge formában van.

Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Noha Vasvári Vivien, aki időközben Bodnár Vivien lett a házasságkötése után, egy ideje nem szerepel televíziós műsorokban, továbbra is rendkívül népszerű. Jól mutatja mindezt az is, hogy már 1,1 millió követője van az Instgramon.

Csak ajánlani tudjuk az oldalát, mert gyakran oszt meg divattal kapcsolatos posztokat, máskor pedig beenged bennünket élete kulisszái mögé. Nagyon boldog életet élhet, hiszen ismét édesanya lett, ami régi álma volt. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Nagy álma volt, hogy mindez teljesüljön, és háromszoros édesanyaként boldogabb már aligha lehetne. Hogy lesznek-e negyedik gyermeke, nem tudni, de annyi biztos, hogy Vivien olyan formában van, amire csak nehezen találjuk a szavakat.

Már a szülést követően is remek formát mutatott, most pedig… Csodálatosan néz ki, minden apró részletre odafigyel, bár ez mindig is jellemző volt rá, így nem lepődhetünk meg azon sem, hogy ilyen szintű igényes fotók készültek róla.

Ezek a fotók csak tovább erősíthetik az önbizalmát, amire szüksége is van. Minden nőnek szüksége van rá, és Vivien most megint igencsak magasra tette a lécet, ehhez kétség sem férhet, egyszerűen lenyűgöző.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.