Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Vasvári Vivien a sivatagban is vadítóan jól néz ki (fotók)

Több mint szerencsés férfi Vasvári Vivien férje, aki büszke édesapja és férj, nagyon szép párost alkotnak együtt.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien valójában már Bodnár Vivien, de sokan csak Vasvári Vivienként ismerik, akit nem mellesleg 1,1 millióan követnek az Instagramon. Ezek súlyos számok, igen komoly elismerést érdemel Vivi.

A magyar modell számos nagy műsorban szerepelhetne, de a Farm VIP óta nemigazán láthattuk rendszeresen a képernyőn. Ez talán később változhat, mert a Párharcban és a Nyerő Párosban is nagyon el tudnánk képzelni őt a férjével. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Sőt, a Dancing with the Starsban is, és évek óta mondjuk, hogy Vivi nagy dobása lehetne a műsor. Egy nap talán ez is megtörténik, de addig is élik az életüket, hol Magyarországon, hol Miamiban.

Közös gyermekük az Egyesült Államokban született, így már amerikai állampolgár is. Ennek számos előnye van, illetve minden bizonnyal hamar meg fogja tanulni a nyelvet, aminek ugyancsak nagy hasznát veheti később.

Vivienék nemrég egy esemény miatt Dubajba utaztak, és ha már ott voltak, készítettek pár sivatagi fotót. Szívdöglesztően jól néz ki Vivi, aki nem sokkal a születés után is csúcsformában érezheti magát.