Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,64 Ft
Euró
390,44 Ft
Font
463,47 Ft
Bitcoin
67,293 $

Varga Barnabás nem viccel, már ott van a lienzi edzőtáborban a Fradival

Varga Barnabás már nem lábadozik otthon, megkezdi a felkészülést a Ferencvárossal az új szezonra.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás ünnepel, miután gólt szerzett az Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. MTI/Derencsényi István
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég ismertették az NB1 új szezonjának sorsolását, majd nem sokkal később nyilvánosságra került az Európa-bajnokságon súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabás interjúja, amit a FradiMédiának adott.

A klasszis támadó nem mindenre emlékszik, és az arca még nem állt helyre, de egyre kisebb a duzzanat, és idővel olyan edzésmunkát végezhet, mint a balesete előtt. Jó hír, hogy már ott van a lienzi edzőtáborban a Ferencvárossal, így ő is megkezdheti a felkészülést. Soron kívül Galambos Lajos kórházba ment: hamar felismerték az emberek, szinte babusgatták

Megtehette volna, hogy pihen még egy kicsit otthon, ugyanakkor ennél keményebb fából faragták. Ez is csak megmutatja, milyen kiváló játékos, egy olyan példakép, akire minden generáció felnézhet, és nem ismer lehetetlent.

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.

Így él Kovács László, az MSZP egykori elnöke az idősotthonban

Nemrég ünnepelte 85. születésnapját Kovács László egykori külügyminiszter, a szocialisták volt elnöke, akit egykori párttársa, Gurmai Zita személyesen köszöntött fel.