Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Varga Barnabás kommunikált az ütközés után, de nincs emléke róla

Varga Barnabás még az Európa-bajnokság csoportkörében sérült meg súlyosan Skócia ellen, ami miatt meg kellett operálni.

...svg content...Fotó: Fiola Attila (b), Varga Barnabás (k) és Schäfer András (j2), valamint a svájci Manuel Akanji a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pályafutása legsúlyosabb sérülésén van túl a Ferencváros támadója, aki emiatt egy időre kiesett a sorból. Szerencsére sokat javult az állapota, és a FradiMédiának adott interjújában elárult pár dolgot, amikről eddig csak kevesen tudhattak.

Varga elmondta, a teljes felépülés várhatóan 6 hónapot vesz igénybe, és körülbelül 10 nap után ki lehet szedni a varratokat. Ezt követően újra edzésbe állhat, többek között kerékpározhat, viszont az intenzív edzésmunka kizárt ebben az időben. Jó hír, hogy 3-4 héttel később már komolyabb edzéseket is végezhet, de csak maszkban. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Noha a teljes felépülés 6 hónap, azon belül is pályán lehet, majd idővel elengedheti a maszkot. Mivel vékonyabb csontok törtek az arcában, a teljes felépülésig kénytelen lesz viselni az eszközt, amihez hozzá kell hozzászoknia. Noha már a pályán magához tért az ütközést követően, az első emléke nem onnan datálódik, hanem a mentőautóból, míg a kórházban szinte mindenre emlékszik.

Annak ellenére, hogy kommunikált az orvosokkal, nincs emléke azokról a pillanatokról. Az ütközés előtti eseményekre még emlékszik, ahogyan játszott a pályán, így csak azok a pillanatok maradtak ki, amikor igazán dráma volt a helyszínen, sokan aggódtak miatta.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Visszanéztem már néhányszor a jelenetet, mert nem ijedek meg az ilyesmitől. Az én játékomban ez benne van, mivel sok ilyen párharcot vívok, de azért örülök, hogy ennyivel megúsztam” – fogalmazott a csatár, aki azt is elárulta, hogy első emlékei a mentőautóból vannak, ugyanakkor arra, hogy az ütközés után kommunikált az orvosokkal, nem emlékszik. Hálás vagyok, hogy ilyen sokan aggódtak értem, rengeteg üzenetet kaptam.”

Liner/MTI

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.