Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Jön a nagy exkluzív interjú Varga Barnabással

Exkluzív interjú készült Varga Barnabással, a Ferencváros súlyosan megsérült játékosával, aki a lehető leghamarabb visszatérnek a pályára.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás (b), Willi Orbán (j) és a skót Scott McKenna a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Varga Barnabás nagyon súlyos arcsérülést szenvedett az Európa-bajnokságon a skótok ellen, az egész világot bejárták azok a felvételek, amik akkor készültek róla. Nem sokkal később megoperálták, miután több helyen is eltört az arccsontja.

Szerencsére már a visszatérését tervezi, odahaza lábadozik, és noha hatalmas iránta a médiaérdeklődés, eddig csak a Fradi TV-nek nyilatkozott. Kedden 17 órától tűzi műsorára az M4 Sport a legújabb adást, aminek ideje alatt Varga sok olyan részletet fog elárulni, amikről eddig nem tudhattunk. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Érdemes lesz figyelni az eseményeket, az viszont nem kérdés, hogy Varga Barnabást nem vetette vissza a sérülése, kemény fából faragták, és ha újra játszhat, ugyanúgy fog belemenni a helyzetekbe. Ennek egy oka van, imádja a futballt, mindent megtesz a Fradiért és a magyar válogatottért, igazi példakép.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.