Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Eltűnt az ingatlanportálról Vajna Tímea budai luxusvillájának hirdetése

Úgy tűnik, a tavaly októberben meghirdetett impozáns ingatlan valóban elkelt.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Cool

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban már megírtuk, hogy egyes értesülések szerint Vajna Tímeának alig negyedév leforgása alatt sikerült eladni a rózsadombi luxusvilláját, amelyet még tavaly októberben hirdetett meg egy ingatlanos oldalon 1,3 milliárd forintért. Az ingatlan nagyjából három éven át állt a birtokában, ezt követően döntött úgy, hogy megválik tőle.

A követők azonban ezt nem igazán nézték jó szemmel, ugyanis azt gondolták, hogy az Amerikában élő, korábban újraházasodott üzletasszony az Andy Vajnával közös otthonát dobta piacra. Ezt a félreértést gyorsan tisztázta azzal, hogy a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában elmagyarázta, egy másik ingatlanról van szó. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új” – árulta el. Ugyanakkor többen is kételkedtek benne, vajon elkelhet-e ekkora összegért egy villa.

Még akkor is, ha mesés környezetben, egy 1262 négyzetméteres telken található, s egy 403 négyzetméteres, mesébe illő házról van szó. Ám úgy tűnik, igaz a hír, valóban új gazdára lelt az ingatlan: a Bors szerint ugyanis a hirdetés mostanra eltűnt az ingatlanportálról. Akár még az is megeshet, hogy Tímea meggondolta magát, bár ez nem lenne túl logikus, előbbi eshetőség valószínűbbnek tűnik.

Erre utal az is, hogy egy ismerőse korábban azt mondta, az özvegy egy hasonló adottságokkal rendelkező villát vásárolt Beverly Hillsben. Emellett nem szerepel a tervei között a Magyarországra való visszaköltözés, így jobbnak látta, ha eladja az ingatlant, nincs értelme fenntartania. Sőt, üzletember férjének, Ráthonyi Zoltánnak is van ingatlana hazánkban, azaz szükségtelen lenne megtartani a budai villát.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.