30 másodperces kötelező reklám lesz a YouTube-on

Ezt a két egymást követő 15 másodperces hirdetés helyett vezetik be, de a videók szüneteltetésekor is megjelenítenek majd reklámokat.

Sok időt spórolhatnak meg a Kocsi.hu újításával a magyar autósok

A hazai autósportálok közül elsőként alkalmaz mesterségesintelligencia-alapú hirdetésfeladást a Kocsi.hu, amelynek köszönhetően a feltöltési folyamat 15 perccel lerövidíthető.

A Microsoft hirdetőtáblákon állítja, 150 millió új CoD-játékost hoz a felvásárlás

A Microsoft megcélozta a brit gamereket: metrómegállókban kihelyezett hirdetőtáblákon állítják, hogy az Activision-felvásárlás 150 millió új CoD-játékost hoz majd.

Jó hír, megszűnik az egyik legbosszantóbb hirdetéstípus a YouTube-on

A vállalat azzal magyarázta a döntést, hogy az ilyen hirdetések zavaróak lehetnek a nézők számára, lévén sokat kitakarnak a tartalomból.

Fiktív számlákkal keresett 135 milliót raliautókon elhelyezett hirdetésekből

A komáromi cég addig ügyeskedett, hogy ne kelljen adózni a versenyautókon elhelyezett hirdetésekből befolyt pénz után, hogy 135 millió forinttal károsították meg az államot a kiállított fiktív számlákkal.

További Hírek

Anyósa használt koporsóját hirdeti a neten egy budapesti férfi

Elmondása szerint csak egyszer volt használva, utána pedig alaposan ki lett fertőtlenítve.

Valaki már most hasznot akar húzni II. Erzsébet királynő halálából

Egy vállalkozó szellemű brit állampolgár közel 10 ezer fontért tette fel az eBay-re a királynő arcképét ábrázoló 50 fontos bankjegyet.

Hamarosan kiderül, mennyiért hirdethet a politika a sajtóban

Keddig lehet benyújtani az árjegyzékeket az ÁSZ-hez.

A Facebook is oroszlánrészt vállalt a klímaváltozással kapcsolatos álhírek terjesztésében

Némi pénzért sikerült elérnie a fosszilis tüzelőanyag iparág szereplőinek, hogy a Facebook is részt vegyen a klímaváltozással kapcsolatos álhírek terjesztésében.

Virtuális valóságban elhelyezett reklámokkal bombázhat minket a Facebook

Kétségkívül az AR-és a VR-é a jövő, amit a közösségi média legnépszerűbb platformja is felismert, és máris hirdetésekkel próbálja szétspammelni.

Újabb azonnali tiltást vezetett be a Facebook Trump távozása előtt

A világhírű közösségi médiás felületen egy újabb tiltás lépett érvénybe, mellyel ugyancsak Joe Biden beiktatására válaszolnak a biztonsági intézkedések részeként.

2020-ban egekbe szöktek az albérlet hirdetések hazánkban

A koronavírus-járvány hatása mindenhol látszik, ez alól nem kivétel az albérlet piac sem, ahol jelentős mértékű emelkedést láthatunk a hirdetések számában.