Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Elkelt Vajna Tímea 1,3 milliárdos budai luxusvillája

Az ingatlan viszonylag hamar, alig negyedév leforgása alatt talált új gazdára.

...svg content...Fotó: Instagram/Timea Palacsik Rathonyi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Blikk értesülései szerint Vajna Tímeának alig negyedév leforgása alatt sikerült eladnia rózsadombi luxusvilláját, amelyet még tavaly októberben hirdetett meg egy ingatlanos oldalon 1,3 milliárd forintért.  Az ingatlan (fotók ezen a linken keresztül érhetők el) nagyjából három éven át állt a birtokában, ezt követően döntött úgy, hogy megválik tőle. A lap szerint ennek több oka is volt:

Bár a producer halála után ebben a villában akart tiszta lappal új életet kezdeni, s családot alapítani, végül Amerikában találta meg a számításait, és mivel ott él életvitelszerűen, nincs szüksége egy budapesti otthonra. „Nem itt laktam Andyvel. Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben” – fogalmazott az Instagramon hónapokkal ezelőtt a frissen megházasodott üzletasszony. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Majd hozzátette: „Mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új”. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, a villa még a pangó ingatlanpiaci helyzet ellenére is viszonylag hamar gazdára talált, de ez nem véletlen. Egyrészt tökéletes állapotban van, másrészt minden igényt kielégít.

A 403 négyzetméteres, háromszintes, modern stílusban épült, hatalmas ablakokkal teli okosotthon egy 1262 négyzetméteres telken található, benne négy hálószoba, két gardrób, három fürdőszoba, nappali, konyha, ebédlő, dolgozószoba és tágas garázs gondoskodik a kényelemről. Egy ismerős a Blikknek korábban azt nyilatkozta, Vajna Tímea egy hasonló adottságokkal rendelkező villát vásárolt Beverly Hillsben.

Emellett nem szerepel a tervei között a Magyarországra való visszaköltözés, így jobbnak látta, ha eladja az ingatlant, nincs értelme fenntartania. A lap megjegyzi, üzletember férjének, Ráthonyi Zoltánnak is van ingatlana hazánkban, tehát valóban okafogyottá vált megtartani a budai villát. Szombaton, Andy Vajna halálának ötödik évfordulóján pedig Tímea megható felvételeket osztott meg a néhai filmmogulról, valamint néhány kedves szót is fűzött a bejegyzéséhez.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.