Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Vajda Luca tavaszi formája is több mint lenyűgöző

A Konyhafőnök és a Mestercukrász sztárja nem vett vissza a téli időszakban, tartja az erős formáját, aminek igen látható jelei vannak.

Fotó: Instagram/Vajda Luca
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárokra, ismert emberekre, hírességekre mindig nagyobb figyelem hárul, ami nem meglepő, főleg ebben a világban, amikor is ennyire hangsúlyossá vált a közösségi média. Szinte az életünk része, és még csak észre sem vettük, hogy ennyire természetessé vált annak használata, aminek vannak előnyei és hátrányai is.

Az előnyök közé sorolható, hogy akár milliókat motiválhatunk egyetlen tartalommal, ha az elterjed. Ehhez még híresnek sem kell lennünk, de nyilván az ismert emberek előnyből indulnak, mert rengetegen követik őket. Palvin Barbit, a világhírű magyar modellt például már több mint 20 millióan követik, ami megint beszédes. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Barta Sylvia sem panaszkodhat, és ugyan egy egészen más generáció tagja, felveszi a versenyt a 20 évesekkel. Lenyűgözőek a vonalai, és hetente többször is edz, edzéseket tart, mert számára a fittség teljesen normális. Ugyanez igaz Sarka Katára is, aki még mindig csak a 30-as éveiben jár, és háromgyermekes édesanyaként is topformában van.

Sok a lehetőség arra, hogy többet hozzunk ki magunkból, amit nemcsak súlyok segítségével érhetünk el. Megannyi sportot űzhetünk, már önmagában a futás is sokat formálhat rajtunk, lelki és is mentális szinten is. Ezernyi dolgot tehetünk azért, hogy jobban nézzünk ki, elsősorban önmagunkért, mint azt láthatjuk Vajda Lucánál is.

A Konyhafőnök korábbi döntőse mindig is a legcsinosabb hírességek között volt, és ez most sincs másképp. Ragyogóan néz ki, és fogalmazzunk úgy, hogy erős formában kezdte meg a márciust, alig pár hónappal a nyári szezon előtt. Innentől kezdve minden felgyorsult, de Lucának nem kell aggódnia, tökéletes a megjelenése.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.