Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Palvin Barbi szépségére már nincsenek szavak

Palvin Barbi évről évre egyre csak szebb, az idő múlása rá is más hatással van, egy nagyon különleges szépségről beszélhetünk.

Fotó: Palvin Barbara modell az Irgendwann werden wir uns alles erzählen című film vetítésére érkezik a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. február 17-én. MTI/EPA/Clemens Bilan
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A modellkedés világa távolról sem olyan egyszerű, mint azt sokan hiszik. Nyilván jól hangzik, hogy az embert fotózzák, bejárja a világot, szép ruhákat viselhet, és így tovább. Ugyanakkor ez kemény munka is, ami mentálisan, fizikálisan és lelkileg is hatással van az emberre. Erősnek kell lenni, és bírni az órákon át tartó fotózásokat.

Palvin Barbi nagyon fiatalon csöppent bele ebbe a világba, és nem lehetett kérdés, hogy világhírű modell válhat belőle. Így is lett, és olyan lehetőségekhez juthatott, amikhez csak kevesen. Megérdemelte mindezt, mert egy végtelenül különleges szépségről beszélünk, aki milliók követnek az Instagramon. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Kevés olyan modellt ismerhetünk, akit legalább 20,5 millióan követnek az Instagramon. Márpedig Barbinak több mint 20 millió követője van, akik aktívak, és mindig örülnek, ha a kedvencük tartalmat oszt meg az oldalán. A magyar modell egy ideje házas emberként élheti az életét, és igen aktív a közösségi médiában.

A posztjai is súlyos összegeket érhetnek, de ha valaki, Barbi biztosan megérdemli ezt. Miután egy igazán egyedi szépségről van szó, aki szinte semmit nem öregedett az elmúlt években, egy igencsak hosszú karrier várhat rá. Rajonganak érte az emberek, és úgy mutat a fotókon, mint senki más a modellek közül.

Többek között emiatt is olyan keresett modell, akiért sorban állhatnak a nagyobbnál nagyobb márkák. Barbi legújabb fotói is csak arra mutatnak rá, hogy valamilyen módon rá másképpen hat az idő, az csak egyre szebbé és szebbé teszi, noha mindig is egy különleges szépség volt, aki elvarázsolja az embert a fotóival.