Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Umtiti-ügy: a Barca tárgyalásokat folytat az átigazolásról

Fotó: Twitter/RouteOneFootball
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 23. - 19:21

A hátvéd távozna a Barcától, a klub pedig azt szeretné, ha végleg távozna.

Samuel Umtiti nem marad a Barcánál, de a két fél próbálja megtalálni a legjobb formáját távozásának véglegesítésére. A klubnál abban bíznak, hogy a hátvéd egyszer s mindenkorra elfogadja az asztalra kerülő ajánlatok bármelyikét, teljesen elhatárolódva a Barcától.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Umtiti csak kölcsönbe távozna, de bármi megtörténhet, mert a Barcánál már kezdik elveszíteni a türelmüket. Umtiti úti célja Franciaország vagy Olaszország lehet: olyan klubok érdeklődtek iránta, mint a Nice, a Monaco vagy a Roma, bár a francia számára elsődleges szempont volt, hogy egy Bajnokok Ligája-klubhoz menjen, ami egyelőre nem jött össze.

A sport.es szerint a Barca már szorgalmazta, hogy aláírjon valamelyik klubhoz, és reméli, hogy az elkövetkező napokban Umtiti végre döntést hoz, de ha a játékos megmakacsolja magát, még az sem kizárt, hogy kirúgják.

Ami már most egyértelműnek tűnik, hogy Umtiti annak ellenére elutasította a törökországi játéklehetőséget, hogy jó ajánlatot kaptak. A Barca egész nyáron célállomásokat keresett neki bénázása miatt, és világossá tette, hogy egyetlen percet sem fog a klubnál játszani. Az idő azonban vészesen fogy, mindennek napokon belül el kell dőlnie.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.