Kiszivárgott a tűzpiros OnePlus Nord 2

GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021.július.22 - 00:39

Mindössze egy napra vagyunk attól, hogy a kínai gyártó hivatalosan is felfedje az új Nord készülékeket, a világhálóra azonban már felkerült a mobiltelefon végső dizájnja is.

A OnePlus július 22-ére hirdette meg nagyszabású online bemutatóját, mely során lehullhat a lepel a Nord 2 okostelefonok Blue Haze, Gray Sierra és Green Woods színkombinációiról – adta hírül a GSM Arena.

Míg előbbieket már korábbi renderfotókon megcsodálhattuk, a piros verzióra sokan nem is számítottak, mégis érkezni fog, ami egészen pazarul fest azon a fényképen, amely az egyik iparági szivárogtató kezébe jutott.

A vállalat korábban megerősítette, hogy a OnePlus Nord 2 a Sony IMX766 szenzorát kapja meg, így 50 megapixel felbontású fotókat lőhetünk majd a hátlapjára szerelt tripla kamerarendszerének köszönhetően.

Ez a kamera támogatni fogja a digitális HDR átfedést (DOL-HDR), hála a szívében duruzsoló Dimensity 1200-AI lapkakészletnek. A főszenzoron kívül még egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles mélységi lencse is a csomag része lesz, további részletekre a csütörtöki show-n derülhet fény.

Fotó: GSM Arena