Kiszivárgott fényképeken csodálhatjuk meg a Honor X20 SE mobiltelefont

GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021. július 1. - 01:47

A kínai gyártó középkategóriás modelljeinek egyik királyáról hullott le idejekorán az a bizonyos lepel.

Azután, hogy a Huawei eladta a Honor leányvállalatát, óriási sikereket értek el az eladások terén, egyetlen perc alatt több tízmillió dollár profitot termeltek, amit főként a Honor 50 széria piacra dobásának köszönhetnek.

A gyártó nem volt rest, és folytatta a megkezdett fejlesztéseket – az X20 modellsorozat sokkal biztatóbbnak ígérkezik a világhálón közzétett renderfotók alapján, mint azt korábban feltételezték.

Egy hatalmas, punch hole-lal ellátott LCD kijelzőt kapunk az X20 SE előlapján, míg az ujjlenyomat-leolvasó és a bekapcsoló gomb a készülék jobb oldalára került – olvasható a GSM Arena hírportál beszámolójából.

Szivárogtatók egyöntetű véleménye szerint az X20 a Dimensity 1200, az X20 SE pedig a valamivel gyengébb teljesítményre képes párjával, a Dimensity 700 lapkakészlettel lesz ellátva.

A pletykák alapján a Honor X20 egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz képernyőfrissítési sebességgel felszerelt kijelzőt kaphat, miközben 66 W-os gyorstöltési funkcióval támogatott 4 200 mAh-ás akkumulátor biztosíthatja a megfelelő működését, míg az X20 SE esetében valamivel kisebb panelre számíthatunk.

Mivel az okostelefonok már a tesztelők keze ügyébe kerültek, ezért hamarosan a hivatalos bejelentés is megtörténhet a Honor részéről, arról azonban egyelőre nem szólt a fáma, ez pontosan mikor következhet be.