Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Bámulatos külsővel és remek funkciókkal érkezik a HONOR Magic5 Lite!

A HONOR új készüléke lenyűgöző külsővel érkezik, de a külcsín nem minden: ívelt OLED kijelző, masszív akkumulátor, és kiváló kamera.

További Hírek

2022 első negyedévében összesen 74,2 millió mobiltelefont szállítottak le Kínában, ami 14 százalékos csökkenés a tavalyi azonos időszakhoz képest.

A Magic4 Lite hosszú üzemidejű akkumulátorral, innovatív SuperCharge technológiával, valamint a kategóriájában vezető 120 Hz-es FullView kijelzővel érkezik Magyarországra.

Szépen csendben, mindennemű hacacáré nélkül bemutatkozott Európában a Honor Magic4 Lite okostelefon, ami Honor X9 5G néven is elérhető lesz.

Nemrégiben felbukkant az interneten egy meghívó, amelyben a kínai gyártó a soron következő online eseményére invitálja az érdeklődő szakembereket.

A kínai gyártó legújabb, Magic4 szériához tartozó pénztárcabarát okostelefonja mindössze 300 euróba fog kerülni.

Megérkezett a feltörekvő kínai gyártó legújabb X-szériás okostelefonja, amely specifikációk tekintetében egészen ígéretesnek tűnik.

A barcelonai Mobil VIlágkongresszus hétfői napján bemutatásra kerültek a Honor 2022-es zászlóshajói.

A feltörekvő kínai gyártó azt tervezi, hogy a közelgő Mobile World Congress (MWC) alkalmával bejelenti az újgenerációs okostelefon globális bevezetését.

A Huawei egykori leányvállalata bemutatta első összecsukható okostelefonját, amelyet a Qualcomm legújabb chipje hajt.

A január 10-én bemutatásra kerülő Honor Magic V lesz a kínai gyártó első összehajtható okoseszköze.