Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Megint frizurát váltott Tóth Gabi, egyiptomi hercegnő vált belőle (fotók)

Ez a frizura még jobban áll neki, mint a legutóbbi, pedig az is éles váltás volt, ez most abszolúte a régi egyiptomi vonalat követi.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Úgy tűnik, Tóth Gabi számára ez az év is a megújulásról szól, és minden téren. Azt már biztosan tudhatjuk, hogy újraépíti a zenei karrierjét, de hogy miért van erre szükség, nem tudni, talán egy interjúban részletesen fog erről beszélni, idővel mindenre fény fog derülni.

Ezzel együtt gyerektábort is szervez, ami élete legnagyobb kihívása is egyben. Papp Máté Bence, a szerelme segít neki ebben, illetve más szakemberek, hiszen ez komoly felelősség is, sok gyerek lesz ott a táborban. Még mindig lehet jelentkezni a nagy eseményre, ami miatt Gabi rendkívül izgatott. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Érthető, hiszen nem akar csalódást okozni, számos programmal készülnek, hogy a gyerekek boldogan térhessenek haza. Ez komoly szervezői munkát igényel, és mivel Gabiról van szó, még inkább oda kell figyelnie a részletekre, mert sokan szabályosan utaznak rá, le akarják járatni, ahol csak lehetséges.

„SáriKata’, aki nem csak az egyik legjobb fodrász, de egy nagyon jó barát is, akire 12 éve számíthatok! Mindig rám hangolódik és feltölt lelkileg azzal, hogy olyan frizurákat készít, amiket megálmodok! Szeretlek @katasari76 köszönöm, hogy minden helyzetben mellettem vagy:” – írta az új frizurája kapcsán Gabi.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.