Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Fontos bejelentést tett Tóth Gabi a nyári gyerektáboráról

Tóth Gabi továbbra is várja a jelentkezőket, még mindig vannak szabad helyek, és közel egy hónap múlva kezdetét veszi a nagy kaland.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi élete talán legnagyobb kihívásába vágott bele azzal, hogy gyerektábort szervez. Természetesen nem egyedül, szerelmével, Papp Máté Bencével közösen teszi ezt, aki rendkívül fontos ember lett az életében, és akire igazi társként számíthat, gyakorlatilag mindenben passzolnak egymáshoz.

Gabi izgatott a tábor miatt, és egyúttal a nyomás is adott rajta, mert soha ezelőtt nem csinált hasonlót. Komoly szervezést igényel, és óriási a felelősség, hiszen gyerekekről van szó, akikre külön pedagógusok is vigyáznak a nap 24 órájában. Számos különleges programmal készülnek, és ez csak a jéghegy csúcsa. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Lesznek meglepetések is, és természetesen Gabi énekelni is fog. Nehéz lenne felsorolni a programokat, annyi minden van, és valószínűleg az időjárásra sem lesz panasz, de az énekesnő mindenre felkészült, igazi profik veszik körbe a gyerekeket, akiknek fellejthetetlen élményben lehet részük.

Gabi bejelentette, még mindig lehet jelentkezni a táborba, bár már nem sokáig, hiszen alig egy hónap múlva útjára indul a nagy kaland, és minden bizonnyal jövőre is lesz, amivel megint magasra tehetik maguknak a lécet. „Jó reggelt! Még tudtok jelentkezni a táborunkba (júli15-21) Ne feledjétek! Egy a ritmusunk, összetartozunk”

Kiderült, mikor döntött a visszalépésről Joe Biden

Egyre több mindent tudni Joe Biden visszalépéséről, aki jó eséllyel az elnökség leadása után visszavonul.