Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Tóth Gabi párja szerint az énekesnő mellette megéli a konzervatív értékrendjét

Papp Máté Bence szerint Tóth Gabi konzervatív értékrenddel rendelkezik, amit igazán mellette tud megélni az énekesnő.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég olyan dolgokat mondott ki a nyilvánosság előtt, amiket korábban nemigen. Arról is beszélt, valójában őt szeretik az emberek, értékesnek gondolja magát, és így tovább, amibe ismét rengetegen kötöttek bele. Amikor Gabi extra őszintén fogalmaz, az általában nagy viharokat kavar, de ehhez már hozzászokott.

Papp Máté Bence oldalán egészen más életet élhet, mint Krausz Gáborral. Olyan dolgokat tapasztal meg, amiket Gáborral nem tudott, és végre nem kell azzal foglalkoznia, hogy megmentse a kapcsolatát, a házasságát, mert ez az egész jól működik kettejük között, bár volt egy holtpontjuk az elején. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„Gabit alapvetően azért „kövezik meg”, mert ő kifelé mindig családi idillt mutatott, de közben nem az volt. A párom – mai szóval élve – influenszer, tehát sokan követik az életét, emiatt a nyomás is nagyobb volt rajta, így egyértelmű, hogy nem beszélt a rosszról, mert csak a jót akarta megmutatni.” – mondta Máté a hot! magazinnak adott interjújában.

Szerinte a követők ország-világ előtt kövezték meg az énekesnőt, amit szerinte ilyet egy ember sem érdemel. Furcsa volt olvasnia, hogy Gabi milyen konzervatív, és azok pedig nem válhatnak e, házasságban kell maradniuk. „A követők pedig ország-világ előtt megkövezték. Ilyet egy ember sem érdemel!”

„Az is furcsa, amikor azt olvasom, hogy Gabi milyen konzervatív, azok pedig nem válhatnak el. A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét, ezt bátran kimondhatom. A szüleim és én is azt az erkölcsi normát képviseljük, amiben Gabi is hisz.” – idézte a Blikk.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.