Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,66 Ft
Font
470,67 Ft
Bitcoin
64,498 $

Exkluzív betekintést ad Tóth Gabi a gyerektáborába a TV2-n

Tóth Gabi nagyon izgatott amiatt, hogy hamarosan útjára indul az első gyermektábora, amit közösen szervez a párjával.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Élete projektje ez Tóth Gabinak, aki Papp Máté Bencével közösen szervezi a nagy gyerektábort, tele programokkal, élményekkel. Rengeteg élményt ígér Gabi, és természetesen több szakember is jelen lesz, akik vigyáznak a gyerekekre, és igyekeznek mindent megadni számukra, hogy a lehető legjobban érezzék magukat.

Gabi nemrég lóháton ült, ami nem idegen tőle, ahogyan az sem, hogy a természetben énekeljen. A tábor alatt mindkettőre lesz lehetősége, akár arra is, hogy lóháton énekeljen a gyerekeknek, és ez csak egy a sok program közül, melyben azon részesülhetnek, akik jelentkeznek a táborba. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Gabi büszkén jelentette be a videójában, hogy hétfő este 18 óra 45 perctől ők is szerepelni fognak a Tények Pluszban, aminek ideje alatt betekintést adnak arról, mi vár azon gyerekekre, akik jeleneteznek a táborukba. Az énekesnő elárulta, már jártak a helyszínen, és kipróbáltak egy-két olyan játékos feladatot, amivel a táborban résztvevők is találkozhatnak.

Azt ígérte, további részletekről, a programokról is fognak beszélni, tehát új információk is el fognak hangozni, amire sokan kíváncsiak. Még mindig lehet jelentkezni a táborra, ami azt jelzi, hogy vannak szabad helyek, így azok, akik egyelőre gondolkoznak a lehetőségről, nem maradtak le semmiről.

Orbán Viktor szerint egyre inkább a migránsok országa lesz Németország

A magyar miniszterelnök erősen tart attól, hogy Németország nem az ott született németek kezébe kerül, hanem az a migránsoké lesz.

Gareth Southgate: megértjük a csalódottságot a teljesítményünk miatt, jogos a kritika

Az angol válogatott szövetségi kapitánya elismerte, a szurkolók jogosan vannak felháborodva a válogatott teljesítményén, s ígéretet tett, mindent megtesznek, hogy javítsanak a dolgokon.