Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Tóth Gabi szerint a gyerektábora mély és felszabadító lesz

Tóth Gabi extrán boldog, és olyan érzéseket élhet át, amikre eddig csak kevés alkalommal volt példa az életében.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég kimondta, igenis szeretik őt az emberek, hiába a sok támadás. Nagyon készül már az első gyerektáborára, amire továbbra is lehet jelentkezni, és minden bizonnyal nagy az érdeklődés rá, már csak az énekesnő személye miatt is, aki legutóbb lovaglással és íjászattal igyekezett kikapcsolódni.

Gabi nagyon boldog, mert olyasvalamit ért el az életében, amire eddig nem sok példa volt, és többek között ez is a párjának köszönhető. „Sikerült az, ami hosszú évek óta nem… Végre csak egy helyre figyeltem! Nem kószáltak el a gondolataim 100 felé, hanem ott és abban a pillanatban tudtam lenni!” Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ez a fajta nyugalom az, amire igazán szüksége van, és pontosan ezt akarja közvetíteni a táborában résztvevők felé. „Befele figyeltem és elcsendesedett a sok zaj… amikor hazajöttünk, akkor olyan nyugalom volt rajtam, amire már nagyon vágyott a testem és lelkem egyaránt!”

„Ezért is hisszük, hogy a táborunk egy mély és felszabadító hét lesz, mert ebben a környezetben, energiákban lehet igazán “mély levegőt venni” hogy aztán tovább tudjunk haladni céljaink kalandos útján várunk benneteket július 15-21-ig Pomázon a Magyar Vár Táborban, ahol egy a ritmusunk! Hiszem, hogy összetartozunk gyertek velünk és éljük át együtt is”