Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,32 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
67,275 $

Tóth Gabi nem akart mindenáron egy új szerelmet

Tóth Gabi az exkluzív interjújában arról is beszélt, hol hibázott, és milyen változásokon ment keresztül.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi újra boldog, köszönhető mindez Papp Máté Bencének, aki kiemelten fontos személy lett az életében. Csak rájuk kell nézni, és az ember látja, hogy mennyire boldogok, összeillenek, és ez sokakból irigységet vált ki. Ezzel nem tudnak mit kezdeni, nem is akarnak, csak kitartanak egymás mellett, ami a legfontosabb.

Gabi is volt már szerelmes korábban, ugyanakkor ez mindig változik, az ember másképpen éli meg mindezt gyerekként, kamaszként, fiatalként, majd érett nőként, mint most, amikor már édesanyának is mondhatja magát. „Az embernek vannak óvodai, kamaszkori, aztán felnőttkori szerelmei. Ez egy nagyon változó jelentésű érzés. Mostanra már én is sok mindent megtapasztaltam.” Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Tóth Gabi az évek során sokat változott, fejlődött, érzelmi szinten is, ami mindig fontos egy ember életében. „Életem nagy részében felruháztam embereket, mind szerelmi, mind baráti kapcsolatokat olyan tulajdonságokkal, adottságokkal, amelyekkel valójában nem rendelkeztek, és aztán később ezeket vártam el tőlük.” – fogalmazott Gabi a Story-nak az exkluzív interjújában, amit érdemes teljes egészében is elolvasni, mert sok eddig nem hallott részlet derül ki, többek között Máté és a szülők részéről is.

Gabit sokan nem értették

„Pedig nem is léteztek, csak én akartam mindenáron beléjük látni. Ez pedig nem az ő hibájuk volt, hanem az enyém. 2015-ben, amikor visszataláltam a népzenéhez, az önazonosság felé vezető útra léptem. Sok ember nem értette, hogy ez a ’szteroidos pulyka’, aki összevissza rohangál a ’hidrogénezett csirke’ fejével, és rockernek mondja magát, most mi a fenét magyarkodik.”

Gabi nem tagadja, a népzene segített neki abban, hogy megtalálja az önazonosságot, és egyúttal tisztábban is látja a párkapcsolatait, illetve a baráti kapcsolatait is. Ugyanakkor szó sem volt arról, hogy mindenáron új szerelmet akar. „Nem arról volt szó, hogy mindenáron akarok egy új szerelmet. Egy közös lélegzésre vágytam, egy ikerlángra, aki velem ég, aki a társam lesz a nehézségek között is.”

Úgy érzi, Máté az az ember, akivel a legönazonosabb időszakában találkozott, és a legőszintébb, legtisztább lelkével kapcsolódott hozz. Mondhatni a lehető legjobbkor lépett be az életébe a táncos, akivel szimbiózisba került.