Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Látványos sminkben és kalapban köszönt be Tóth Gabi

Tóth Gabi nagyon izgatott a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évada miatt, amit egyértelműen meg akar nyerni.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi élete mindig is nagyon aktív volt, és ez a Megasztár óta különösen így van. Azóta többször is váltott zenei stílust, kereste a saját útját, amit egy ideje megtalált, és abszolúte kiteljesedett zenei szinten.

Nehéz lenne már őt elképzelni más zenei stílusban, de a megjelenése időről időre változik. Ez teljesen normális, hiszen az ember is változik odabent, halad korral, és láthattuk, Gabi modellként is csinosan mutat. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A Sztárban Sztár leszek!-ben is szerepel, és számára sem volt egyszerű a középdöntő. Voltak nehéz döntései, és olyanok is, amiket megkérdőjeleztek Majkáék, ám ez már csak így működik, mindenki más karakter.

Egy biztos, Gabi csapata összeállt, nagyon büszke rájuk, és talán nem túlzás azt mondani, hogy egy minden eddiginél erősebb team-et állított össze az énekesnő. Egyértelműen az a célja, hogy bejusson a döntőbe, és megnyerje azt.

„Szépek, fiatalok, de ami a legfontosabb, hogy elképesztően tehetségesek! Ők az én kis csapatom idén a Sztárban Sztár Leszekben A próbák elkezdődtek, hamarosan jön az első élő show.” – írta a posztjában Gabi.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.