Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,78 Ft
Euró
380,65 Ft
Font
444,16 Ft
Bitcoin
43,965 $

Tóth Gabi nem szereti az igazságtalanságot, megmondta a frankót

Tóth Gabi mindig kiáll a véleménye mellett, és most is így tett, szükség is volt rá, mert igazságtalanságot érzett.

Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi mindig is egy szókimondó személyiség volt, és ez aligha fog változni. Emiatt sokan nem szeretik őt, sokan viszont igen, mert kiáll a véleménye mellett, és amellett, amit képvisel, legyen szó bármiről.

A Sztárban Sztár leszek!-ben is ez a helyzet, ami talán a kedvenc műsora lett az évek alatt. Vannak, akik miatta követik figyelemmel a műsort, azok is, akik esetlegesen nem kedvelik őt, csak bele akarnak kötni. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Gabi pontosan tudja ezt, tisztában van ezzel, és egyre kevésbé veszi magára a dolgokat. Az új évadban sem volt könnyű dolga, nem egy vitája volt Majkával, sőt, mint az később kiderült, Köllő Babett is rászólt.

Ettől függetlenül egy nagyon erős négyest alkotnak, nehéz lenne elképzelni ennél erősebb kvartettet. Gabi ezúttal is megmondta a frankót, mert szerinte Sára teljesítménye közel sem hozta a szintet a középdöntőben.

Gabi tisztázta, hangban biztosan nem volt meg a produkció, és igazságtalanság lenne, ha széket kapna. Ezzel szemben Babett viszont széket adott volna a lánynak, ám a végső döntést Joci hozza meg a versenyzőjéről.

Rétvári: a kormány célja, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen

Rétvári Bence felidézte, az elmúlt években a kormány számos intézkedéssel hozzájárult ahhoz, hogy megszülethessenek a vágyott gyermekek.