Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Nem láttuk még ennyire szerelmesnek és boldognak Tóth Gabit (fotóval)

Tóth Gabi mintha napról napra boldogabb és boldogabb lenne Papp Máté Bence oldalán, aki a tökéletes pár számára.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, Tóth Gabi és Krausz Gábor igazi álompáros, de szép lassan kiderült, hogy ez nem egészen volt így. Többször szakítottak a kapcsolatuk alatt, és ugyan sokáig küzdöttek a házasságukért, az végül tönkrement. Az utóbbi időben az énekesnő rendkívül őszintén beszélt erről, sok részletet megosztott.

Elismerte azon hibáját, hogy kifelé a közösségi médián keresztül mást lehetett látni, mert valójában már ő sem volt boldog. Mióta Papp Máté Bence személyében rátalált a szerelem, egészen más a helyzet. Rá sem ismerni Gabira, annyira kivirágzott, és ugyanez igaz a volt férjére, aki Mikes Anna oldalán éli az életét. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Sok dicséretet kap Gábor, minden eddiginél jobb pasinak tartják, ami csak növeli az önbizalmát. Részben a Dancing with the Stars is erről szólt, és elmondhatja magáról, hogy ő az első férfi győztese a műsornak. A döntőben a nagy esélyes Marics Petit és T. Danny-t is maga mögé tudta utasítani Annával.

Gabi is táncolni tanul, de egyelőre nem a DWS miatt, később viszont ki tudja… Elég kézenfekvő lenne a szereplése a műsorban, ha nem kap helyet a Megasztár zsűrijében. Ez csak később fog kiderülni, és talán Gabi is eljuthatna a döntőig, bár a megosztó karaktere miatt sokkal nehezebb dolga lenne, mert a nézők döntenek a továbbjutásról.

Egy biztos, Gabi nagyon boldog, minden pillanatban látszik rajta, hogy szerelmes, amiért hálás. Érdemes megnézni a legújabb közös fotót Gabiról és a párjáról, nagyon beszédes. Ez már igencsak hiányzott az énekesnő életéből, és könnyen lehet, hogy megtalálta az igazit. A róluk készült fotót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.