Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Tóth Gabi szerint Majka szerencsés, hogy együtt ülhetnek egy műsorban

Tóth Gabi és Majka kapcsolata néhol viharosnak tűnik, de ezek a viták csak rövid ideig tartanak, valójában barátok.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gbi és Majka nagyon régóta ismerik egymást, de néha átlép egy határt a rapper az odaszólásaival. Így volt ez egy héttel ezelőtt is, de Majka bocsánatot kért, és természetesen az énekesnőben nincs harag.

Gabi hálás Majkának, akire mindig lehet számtani, akár egy éjjeli telefonhívással. Valóban jó a kapcsolat közöttük, a Sztárban Sztár leszek!-nek pedig jót tesz, hogy időről időre egymást ugratják valamivel. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Most vasárnap sem maradtunk show nélkül, ugyanis sztárvendégek léptek színpadra, akikről még a mesterek sem tudhattak. Marics Peti belépője látványos volt, aki nem mellesleg a Dancing with the Stars egyik legnagyobb esélyese.

Majka humorosan megjegyezte, vajon ennyire rosszul megy a Valmarnak, hogy Peti szombaton és vasárnap is a TV2 élő műsorában szerepel koncertezés helyett. Az énekes vette a poént, addig Gabi szerint a csatorna szerencsés, hogy Marics Petit két ekkora műsorban köszöntheti.

Gabi Majkát is szerencsésnek tartja, majd odament hozzá, hogy magához ölelje. „Te vagy a szerencsés! Te vagy a szerencsés, hogy itt ülhetünk együtt mindig és nem öltelek meg.” – mondta üvöltve és nevetve.