Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,77 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
53,399 $

Tóth Gabi rászólt Majkára, inkább ne mondjon semmit

Tóth Gabi nem szerette volna, ha Majka reagál Halász Rebeka produkciójára a Sztárban Sztár leszek-ben!

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi az elmúlt hétvégén is egy igen komoly átalakuláson ment keresztül, ami egyúttal látványos is volt. Izgalmas külsőt kapott, sokaknak tetszett, akárcsak egy héttel ez ezelőtt a totálisan más frizurája.

Természetesen most is voltak, akik belekötöttek ebbe, de őt ez nemigazán izgatja. Majka csipkelődései sem maradhattak el, amiket Gabi igyekezett a lehető legjobban kezelni, már hozzászokhatott ehhez. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Az énekesnő magasan értékelte Halász Rebeka produkcióját, aki Rihanna bőrébe bújt. Hálás Rebekának azért, hogy együtt dolgozhatnak és közelről láthatja, ahogyan megnyílik, elengedi a belső blokkokat.

Gabi igazán ezt szereti ebben a műsorban, ahogyan a versenyzők megnyílnak, kivirágoznak, változnak és közben folyamatosan fejlődnek. Majka értékelése sem maradhatott el, aki megint humorosra vette a figurát.

Az énekesnő arra kérte a rappert, inkább ne mondjon semmit. Köllő Babett viszont abban hisz, hogy Majka egy nagyon is mély érzésű ember, csak valamiért ezt nem meri kimutatni a világ és a kamerák előtt.