Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Zavarba ejtően jól néz ki Tóth Gabi (fotók)

Tóth Gabi nem kis formába hozta magát, és ennek több mint látható jelei vannak, amikre végtelenül büszke lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy édesanyának mindig, minden sokkal nehezebb, ugyanakkor nem lehetetlen. Jól bizonyítja mindezt például Sarka Kata egészen elképesztő formája is, aki úgy néz ki, mintha fitneszversenyző lenne, és a legkisebb túlzás sincs ebben.

Rogán-Gaál Cecília, aki Kata egyik legjobb barátnője, szintén topformába hozta magát, ugyancsak háromgyermekes édesanyaként. Újabb és újabb motivációkat kaphatnak az anyukák és mindenki más, akik küzdenek azért, hogy többet hozzanak ki magukból. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Gabi is küzd, hajt azért, hogy többet és többet hozzon ki magából, és ugyan nem „reklámozta”, olyan vonalakkal rendelkezik, amik láttán az ember megemeli a kalapját. Sokan emiatt is bántják, de ez a megosztó személyiségének tudható be, mert valóban látványosan formás lett.

A legújabb fotói is erről árulkodnak, vannak páran, akik már fele ilyen látványos vonalaknak örülnének. Gabi igyekszik ezen a téren is stílusos lenni, és amikor van ideje, akkor természetesen él a lehetőséggel, sportol egy kicsit.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.