Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,77 Ft
Euró
391,03 Ft
Font
465,29 Ft
Bitcoin
63,800 $

Tóth Gabi nem kicsit lendült formába

Tóth Gabi egy olyan formát hozott össze, amire igazán büszke lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi mostanában nagyon elfoglalt, rengeteg munkája van a táborával, ami hamarosan eltarolt. Gyakorlatilag minden készen áll a táborozók fogadására, akiknek felejthetetlen élményben lesz részük.

Gabinak ezzel egy nagy vágya teljesül, és ha minden várakozást felülmúl a projekt, nagyobb lendületet kaphat az énekesnő jövője. Ez egyúttal egy új karrier is, mert egyértelmű céljai vannak Gabinak a közösség építésével, amiből egy nap fesztivál is lehet. Soron kívül Fokozott rendőri jelenlét várható Budapest bulinegyedében

Ugyan a TV2 sztárja nem verte nagy dobra, nagy formába lendült, sok dicséretet kap miatt. Nem kell igazán magyarázni a vonalait, ilyen látványos formában talán még soha ezelőtt nem volt, amivel csak tovább és tovább motiválhatja önmagát.

Párja is jó motivációt jelenthet számára, hiszen egy sportos fiatalemberről van szó, aki táncosként éli az életét. Gabi és Máté remek párost alkotnak együtt, és látván az új közös fotójukat, csak még inkább megerősítést nyer, hogy az énekesnő az edzések tekintetében is jó úton halad előre.

Bóka János: Ezentúl minden bizottsági döntés politikai alapon születik?

Feszültség tapasztalható a magyar EU-elnökség és az Európai Bizottság között az együttműködés kérdésében.