Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Tóth Gabi rendesen odapirított, vonzóbb mint valaha

Tóth Gabinak nagyon jól áll a hosszú haj, és a szerelem hatására vonzóbbá vált, mint eddig bármikor az élete során.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi életére nem lehet azt mondani, hogy unalmas lenne, és talán sosem lesz az, részben köszönhető mindez a megosztóbb személyiségének. Pár hónappal ezelőtt azt mondta, egy nap talán ír egy könyvet, amiben olyan dolgokat árul el, melyekről eddig nem tudhattunk, és ez mindenképpen érdekes lenne.

Gabi jelenleg talán a legszerelmesebb híresség idehaza, de annyi bizonyos, ott van a legszerelmesebb sztárok között. Csak rá kell néznünk, és láthatjuk, milyen jó hatással van rá Papp Máté Bence, aki az énekesnő kislányával is nagyon jó kapcsolatot ápol, ami szintén csak erősíti a köteléket. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Nem lehet azt mondani, hogy Gabi ne lenne formában, mert ilyen vonzónak még nem láthattuk ezelőtt. Ugyan nem tudni, milyen edzéseket végez, mert kondis posztokat nem látni tőle, de valamit biztosan jól csinál, mert ilyen vonalakat nem láthattunk rajta azelőtt, amire ugyancsak büszke lehet.

Gabi többek között dekoltázsban is nagyon erős, látványosan állnak rajta a ruhák, és mostanában bátrabban is hangsúlyozza ki ezt. Jól is teszi, mert ettől is nőies valaki, ha azt igényes módon csinálja, mint a TV2 sztárja, akit sokan szeretnének a Dancing with the Stars következő évadában látni.

Reméljük, hogy ott is lesz, de addig még látni fogunk róla pár új posztot. Most épp a hajhosszabbítása után készült róla egy vonzó fotó, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig. Gabi a szerelem hatására egyértelműen vonzóbbá vált, és aki azt nem látja, az nem tudjuk,mit néz.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.