Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Kiderült, miért futott ki Tóth Gabi a stúdióból

Tóth Gabi tagadta, hogy tiszteletlenségből futott volna ki vasárnap a stúdióból, sokkal egyszerűbb okai vannak ennek.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy héttel ezelőtt is nagy átalakuláson ment keresztül a Sztárban Sztár leszek!-ben. Ez volt az az adásrész, amikor élőben gratulált Krausz Gábor és Mikes Anna sikeréhez a Dancing with the Starsban.

Gabi sok támadást kapott és kap továbbra is az új kapcsolata miatt, de ezek a támadások sem tudták szétszakítani őket. Továbbra is boldog, készül az ünnepekre, ami már a kislánya miatt is nagyon fontos számára. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Az énekesnő nemrég ismét egy igen más megjelenésben hívta fel a figyelmet magára. Most pedig azokra a hírekre reagált, miszerint állítólag tiszteletlenségből rohant ki a stúdióból, de ez igencsak távol áll az igazságtól.

Csak fogja a fejét, miket írogatnak róla egyesek, akik kész tényként közölnek le róla valótlan információkat. Ha minden ilyen hírre reagálna, valószínűleg nem sok szabadideje maradna, annyit mindent írnak.

Gabi a videójában tisztázta, sajnálatos módon ehhez egy vírushoz van köze, ami a kislányát is megtámadta. Viccesen megjegyezte, holnap viszont bele fog férni a finálés ruhájába, de most már jól vannak, és hozzátette, miden szülővel együtt érez, akiknek bölcsődébe, óvodába és iskolába jár a gyermekük, ahonnan mindent hazavisznek.