Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Hirtelen fel sem ismertük Tóth Gabit

Az eddigi legjobb fotó, ami valaha is napvilágot látott Tóth Gabiról, sokaknak tetszik ez az irány, valóban jól áll neki.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy megosztó személyiség, amivel tisztában is van, és elfogadja azt. Az azonban elfogadhatatlan, ahogyan egyesek bánnak vele, mintha mindenért őt hibáztatnák, de Gabi nem adja fel.

A Sztárban Sztár leszek!-ben is őszintén beszélt az őt ért támadásokról, és arról, ha nem tartott volna ki, már rég nem lenne karrierje. Egyre felívelőben van a pályafutása, különleges nemzetközi lehetőségeket is kap. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Ezzel együtt egy igazi átalakulóművész is, akivel szeretnek közösen dolgozni a szakemberek. Gabi nyitott személyiség, imádja az átalakulásokat, és láthatjuk, hogy azok milyen jól állnak neki, már alig várjuk, láthassuk őt a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának döntőjében.

Gabi egy nagyon fotogén sztár, aki az évek alatt sokszor váltott stílust. Részben igazodik a trendekhez, részben pedig követi önmaga energiáig, és természetesen arra is figyel, mit mondanak a rajongói.

Most épp tömegesen dicsérik, szenzációsan néz ki, ez az új irány lehetne állandó is. Hirtelen fel sem ismertük, és azt kell mondjuk, eddig ez a legjobb átváltozás, ami rengeteg reakciót váltott ki a követőkből.